история

Акцент-Д е IT компания, създадена през 2005 година с основен фокус софтуерни интернет услуги.
 
Разработваме и програмираме софтуер по поръчка, бизнес ERP системи, уеб сайтове, онлайн магазини и приложения, Facebook и Android апликации, Smart Home технологии...
 
Продуктите ни не просто намират приложение в ежедневната дейност на нашите клиенти — те са основа за организираното и контролирано протичане на редица жизнено важни бизнес, производствени, технологични, логистични, финансови, търговски, комуникационни процеси...
 
Голяма част от нашите клиенти — финансови институции, доставчици на ИТ услуги, хотели, туристически агенции, спортни клубове и мн. др. — ни припознават като дългогодишен, ценен и лоялен бизнес партньор вдъхващ доверие и сигурност.
 
Нашата отдаденост и ангажираност към проблемите на клиентите ни и задачите, които трябва да решим за тях, заедно с богатия инструментариум и стабилен ноу-хау, с които боравим, ни изградиха име на сериозен професионалист.
 
Нашето развитие предположи обединяването на нашите услуги и описанието им с понятието „софтуерно интернет инженерство” – проектиране и създаване на работещи софтуерни решения и дългосрочни партньорства.